Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Veysel Aydemir kazandı.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Veysel Aydemir kazandı.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde belediye başkanlığını MHP adayı Veysel Aydemir kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Veysel Aydemir bin 194, AK Parti adayı Hüseyin Özçelik bin 176, İYİ Parti adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu 18 oy aldı.

-Aydemir'in özgeçmişi-

1957 yılında Karakeçili'de doğan Veysel Aydemir, ilkokulu eğitimini ilçede, ortaokul ve lise eğitimini ise Kırıkkale'de tamamladı.

Aydemir, Ankara Üniversitesini bitirdikten sonra 1981 yılında öğretmenlik hayatına başladı. Çalıştığı dönemlerde müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan Aydemir, 1999 yılında Karakeçili Belediye Başkanı seçildi.

Reklam
Reklam

Başkanlık süresi bitince 2013 yılında tekrar mesleğine dönen Aydemir, evli ve 4 çocuk babası.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz