Kırıkkale’nin Nüfusu Yeni Kaydolan Üniversitelilerle Arttı

Kırıkkale Üniversitesi'nde 3 Eylül 2012 tarihinde başlayan öğrenci kayıtları sona erdi. Üniversiteye yeni eğitim yılı...

Kırıkkale Üniversitesi'nde 3 Eylül 2012 tarihinde başlayan öğrenci kayıtları sona erdi. Üniversiteye yeni eğitim yılı içerisinde toplam 5 bin 600 öğrenci kayıt yaptırdı. Yeni gelen öğrencilerle birlikte Kırıkkale'nin nüfusu da arttı.

Kayıt sırasında Sağlık-Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı çeşitli alanlarda stantlar açarak öğrencilere danışmanlık hizmeti sundu. Açılan stantların arasında engelli öğrencilere yönelik olarak açılan ‘Engelsiz yaşam birimi’ standı yer aldı. Engelli öğrencilere, üniversitedeki eğitimleri süresince Sağlık-Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ne tür destek sağlanacağı konusunda bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Üniversiteye kayıt yaptırmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, Sağlık-Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının açtığı stantlarda da kendi ilgi ve yeteneklerine uygun toplulukların aktiviteleri konusunda da bilgi aldı. Öğrenci konseyi de bir stant açarak öğrenci konseyi ve üniversite hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Başkanlık, kayıtlar süresince öğrenci ve öğrenci yakınlarının kayıt esnasında mağduriyet yaşamamaları için yemek ve içecek hizmeti verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: