Kırk Yıllık Özlem Hayata Geçirildi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan ve yapımı bir yılda...

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan ve yapımı bir yılda tamamlanarak 12 milyona mal olan ‘Köseler Suyu’ ilçeye verildi.

Düzenlenen törende konuşan Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Köseler Suyu’nun Patnos tarihinde bütün belediye başkanlarının vaatleri arasında olduğunu ve getirmek için çok çaba gösterildiğini söyledi. Yılmaz, “Hiç kimse bu kadar maliyetli bir işe el atmayı göze almadı. Rabbime binlerce şükürler olsun ki Köseler Suyu’nu Patnos ilçesine getirmek bana nasip oldu. Bu suyun Patnos ilçesindeki bütün musluklardan akmasına vesile olan, öncelikle suyun çıktığı kaynak olarak bilinen Köseler köyü halkına, boruların geçtiği güzergahta hiçbir zaman bizleri sıkıntıya sokmayan diğer komşu köy halkına, ihaleyi alan firmaya, çalışan işçilere ve belediyemiz olarak bu işe 4 elle sarılan bütün personellerime teşekkür ederim. Yapımı 3 yıllık bir süre olan ve bu süreyi bir yıla düşüren firma yetkililerine de sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmanın ardından kesilen kurban ile depolardaki su Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz’ın vanaları açması ile birlikte ilçe şebekesine verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: