Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan:

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, sıcaktan bunalan çocukların süs havuzlarına girmesiyle ilgili, "Havuzlarda elektrik olduğu için bu tehlikeli. Çocuklar, kesinlikle

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, sıcaktan bunalan çocukların süs havuzlarına girmesiyle ilgili, "Havuzlarda elektrik olduğu için bu tehlikeli. Çocuklar, kesinlikle süs havuzlarına girmesin" dedi.

Hava sıcaklığının 34 derece, nem oranının da yüzde 40'a ulaştığı ilde, vatandaşlar gölgelik mekanlarda serinlemeye çalışıyor.

Sıcaktan bunalan çocuklar da serinlemek için şehir merkezindeki belediye ait süs havuzları tercih ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların süs havuzlarında serinlemesinin tehlikeli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Zabıta ekiplerinin zaman zaman süs havuzlarını denetlediğini ifade eden Çağlayan, "Buna rağmen, çocuklar zabıtaların uzaklaşmasıyla birlikte havuza girerek serinlemeye çalışıyor. Havuzlarda elektrik olduğu için bu tehlikeli. Çocuklar, kesinlikle süs havuzlarına girmesin. Ailelerinde bu konuda çocuklarını uyarması gerekiyor. Ayrıca, tehlikeye dikkat çekmek için havuzlara uyarı tabelaları asılacak" diye konuştu.

Muhabir: Rahmi Cinokur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: