Kırklareli Belediyesi’nden Engellilere Yemek

Kırklareli Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kırklarelili engellilerle bir araya geldi.3 Aralık Dünya...

Kırklareli Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kırklarelili engellilerle bir araya geldi.

3 Aralık Dünya Engeliler Günü münasebetiyle Kırklareli Belediyesi Engelli vatandaşlarla yemek programı düzenledi. Programa, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, CHP İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar ve engelli vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli’de engelli vatandaşlar için çevre düzenlemelerinin artığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kırkalreli’de yapılan düzenlemelerin şuanda daha bitmediğini çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Çağlayan;

“Kırklareli’de düzenlemeler şuanda bitmiş değil çalışmalarımız devam etmekte. Yemeği düzenleme amacımız birbirinizle tanışmanız, dertleşmeniz yaşadığınız sorunları birbirinize anlatmanız için hep beraber olalım istedik. Belediye olarak sorunlarınızı bize iletmeniz ve çözüm yolu bulmak için toplandık. Birçok sorunlarınız olduğunu biliyoruz. Şimdiye kadar böyle bir şey düşünülmediği için imar mevzuatı, imar yolları, imar kaldırımları engellilere uygun şekilde düzenlenmemiş. Belediye olarak bundan sonra engelli vatandaşlarımıza uygun düzenlemeler yapılmaya çalışılıyor” dedi.

Konuşmanın ardından görme engelli Berkay Gürpınar klavye ile yemeğe katılanlara müzik ziyafeti sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz