Kırklareli Kredi Yurtlar Kurumu'nda "iletişim " Konferansı Düzenlendi

Kırklareli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerine ve personeline yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim...

Kırklareli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilerine ve personeline yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kişisel Gelişim Akademisi Eğitim Seminerleri adı altında “iletişim” konulu konferans düzenlendi.

Uzman Psikolog Muhammet Genç tarafından verilen konferansta katılımcılara, iletişim de dil ilizyonları ve kelimenin gücü konularında bilgiler verildi.

Uzman Psikolog Genç “doğru iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken kurallar var. Kişiler arası iletişimin istenen şekilde gerçekleşebilmesi için kişi içi iletişimin doğru gerçekleşmesi gerekir. Nezaket kurallarının iletişim sürecinde etkili oluyor. Bu süreçte zarif olunması gerekir” dedi.

Reklam
Reklam

Konferansa öğrenci ve personelin ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz