Kırklareli Smmmo Başkanı Üstünkol; “üyelerimiz Yeni Ttk Ve Ticari Sicil İşlemleri Konusunda Çok Sıkıntılarla Karşılaşıyorlar”

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 2013 yılında yürürlüğe giren Yeni Türk Ticaret Kanunu...

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 2013 yılında yürürlüğe giren Yeni Türk Ticaret Kanunu Ticari Sicil İşlemleri hakkında üyelerine yönelik bilgilendirme programı düzenlendi. Program öncesi bir konuşma yapan Kırklareli SMMMO Başkanı Burhan Üstünkol üyelerinin serbest piyasanın rekabet gerektiren şartlarında bilgi ile donanımlı hale getirilerek işletmelerini daha fazla büyütmelerini sağlamaya çalıştıklarını ve bunu yaparken de mevzuatlara ve yeni kanunlara yönelik bilgi eksikliklerini tamamlamak üzere bu tür toplantılar tertiplediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Oda üyelerinin karşılaştıkları sıkıntıların üstesinden gelebilmeleri için bu tür eğitim toplantılarını düzenli olarak yapacaklarını belirten Üstünkol; “ Üyelerinin yeni TTK ve ticari sicil işlemleri konusunda çok sıkıntılarla karşılaştıklarından dolayı bu eğitim ve bilgilendirme toplantısını düzenledik.”

Üstünkol’un konuşmasının ardından TESMER, TFRS İç Eğitmeni, İç Denetçi Tüzin Akçınar Günsarı tarafından “Yeni TTK’da Ticaret Sicil İşlemleri” konusunda katılımcılara bilgiler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: