Kırklareli Valisi Mustafa Yaman:

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, "Gönül Elçileri Projesi'nde Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2'inci sıraya yükseldik" dedi.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, "Gönül Elçileri Projesi'nde Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2'inci sıraya yükseldik" dedi.

Vali Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gönül Elçileri Projesi ile toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirilmesi ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Gönül Elçileri Projesi'nin "bir merhamet projesi" olduğunu ifade eden Vali Yaman, şunları kaydetti:

"Gönül Elçileri Projesi sevgi, kardeşlik, dayanışma projesidir. Merhamete muhtaç, ilgiye, hal hatır sormaya ya da yiyeceğe, içeceğe muhtaç olan insanlara dokunabilmeyi kapsayan bir proje. Gönül Elçileri Projesi'nde Kırklareli halkının da gayreti çok güzel. Projede Türkiye genelinde başarı ortalamasında 2'inci sıraya yükseldik. Birlik beraberlik, dayanışmada bir bütün olarak Kırklareli'nin sesinin her yerden duyulmasını istiyorum. Proje ile Türkiye başarı ortalamasında birinci olmayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: