Kırklareli’de Çöp Konteynırları İlaçlanıyor

Yaz aylarında çöp konteynerlerında oluşan bakterileri dezenfekte etmek ve haşerelere karşı önlem almak amacı ile...

Yaz aylarında çöp konteynerlerında oluşan bakterileri dezenfekte etmek ve haşerelere karşı önlem almak amacı ile çöp konteynırları ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Temizlik Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar ile Kırklareli’nde bulunan konteynırların yüzde 60’ının geçen hafta ilaçlandığı bildirildi.

Kırklareli Belediye’sinden yapılan açıklamada aşırı sıcaklarda konteynırlarda üreyen bakterilerden dolayı, sinek ve başka haşerelerin aynı ortam içerisinde bulunduğu ifade edilerek, “Ekiplerimiz tarafından geçen haftadan bu yana düzenli olarak sürdürülen ilaçlama çalışmalarımızın geri kalan %40’lık kısmı bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: