Kırklareli'de "Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı

Kırklareli'de Anadolu imam hatip lisesi öğrencileri arasında "Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı.

Kırklareli'de Anadolu imam hatip lisesi öğrencileri arasında "Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı.

Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Necmi Şimşek, Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmada yaptığı konuşmada, hafızlar sayesinde Kur'an-ı Kerim'in bu günlere kadar geldiğini söyledi.

Daha sonra yapılan değerlendirmeler sonucu yarışmada, "Hafızlık" kategorisinde Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hamza Sarı birinci, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Yıldız ikinci oldu.

Reklam
Reklam

"Ezanı güzel okuma" kategorisinde ise Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdülkadir Türel birinci, Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Bostancı ikinci oldu.

Yarışmada dereceye girenlere, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz