Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) öğrencileri tarafından fotoğrafçılık kulübü kuruldu.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) öğrencileri tarafından fotoğrafçılık kulübü kuruldu.

Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Nermin Köksal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fotoğrafçılık kulübünü üniversite öğrencilerine fotoğraf çekmeyi sevdirmeye yönelik çalışmalar yapmak amacıyla kurduklarını söyledi. Köksal, fotoğrafseverleri kulüplerine beklediklerini kaydetti.

-Süt işletmemecileri bilgilendirildi-

Kırklareli'de süt işletmecileri bilgilendirildi.

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, süt işletmecileri, Gıda ve Yem Şube Müdürü Funda Eylem Özel tarafından bilgilendirildi.

Reklam
Reklam

Özel, süt işletmecilerine süt toplama tanklarına onay alınması ve modernizasyonu konularını anlattı. Toplantıya, Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci de katıldı.

-Şehir mezarlığına ücretsiz servis

Babaeski Belediyesi'nin haftanın bir günü vatandaşları şehir mezarlığına ücretsiz taşıyacak.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan gelen talep üzerine Pazartesi günleri 14:00-16:00 saatleri arasında şehir mezarlığına ücretsiz otobüs seferleri düzenlediklerini belirtti.

Vatandaşların, kabir ziyaretlerini daha sık ve kolay yapmaları amacıyla ücretsiz otobüs hizmeti sunduklarını anlatan Hacı, "Hayatımızın en güzel saatlerini geçirdiğimiz, üzüntümüzü, mutluluğumuzu paylaştığımız sevdiklerimizi, aramızdan ayrıldıktan sonra onları kabirlerinde ziyaret etmek bizleri bir nevi olsun manevi olarak rahatlatmaktadır. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

-Polislere göz yaşartıcı sprey semineri

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nce polislerin "göz yaşartıcı gaz spreyi kullanımı" hakkında bilgilendirileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, suçla mücadelede etkinliği artırmak, gaz spreylerinin yanlış kullanımı sonucu oluşabilecek hukuki sorunların önüne geçilebilmek amacıyla tüm polis memurlarının göz yaşartıcı gaz spreyi kullanımına karşı bilgilendirileceği belirtildi. 10 Aralık Pazartesi günü başlayacak eğitimlerin 13 Aralık Perşembe günü sona ereceği kaydedildi.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: