Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli'de 84 kişi umreye uğurlandı.

Kırklareli'de 84 kişi umreye uğurlandı.

Kırklareli Hızırbey Camisi İmamı Ali Kutlugün, Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, umreye uğurlanan 84 kişinin kutsal topraklarda Mekke ve Medine'yi ziyaret edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından, 84 kişi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

-Kırklareli'deki sağanak-

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, sağanak nedeniyle zarar gören köprü ve derelerde incelemelerde bulundu.

Eser, Lüleburgaz ilçesine bağlı Karaağaç köyünde sağanak nedeniyle zarar gören köprüyü inceledi. Burada köy sakinlerinin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Eser, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi yapılara özen gösterdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Ziya Eser, sel felaketlerinin yaşanmaması için derelerde ve köprülerde gereken tedbirlerin alınması yönünde çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: