Kırklareli'den Kısa Kısa

Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, "Basın topumun gören gözü, işiten kulağı, konuşan dilidir" dedi.

Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, "Basın topumun gören gözü, işiten kulağı, konuşan dilidir" dedi.

Karanfiler, öğretmenevinde düzenlenen basın toplantısında, basının zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatma görevi yaptığını söyledi.

Basına önem verdiklerini ifade eden Karanfiler, "Basın emekçisi arkadaşlarımızın çalışma şartlarını biliyoruz. Gece, gündüz, yağmur, çamur demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Basın topumun gören gözü, işiten kulağı, konuşan dilidir. Basınımızla ne kadar fazla birlikte olursak, toplum sorunlarını çözebiliriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

-8 Mart Dünya Kadınlar günü-

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı'nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların her şeyin iyisine layık olduğunu söyledi.

Kadınların siyasetin içerisinde daha fazla olması gerektiğini ifade eden Yolgiden, AK Parti'nin kadın üyesiyle dünyanın en büyük kadın siyasi örgütü olduğunu kaydetti.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan da her zaman kadınlara gereken önemi göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Konuşmanın ardından, kutlamaya katılan kadınlar yerel müzik gruplarının seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlendi.

Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: