Kırklareli'den Kısa Kısa

İş-Kur Kırklareli Müdürlüğü'nce "İş Arama Becerileri" konferansı düzenlendi.

İş-Kur Kırklareli Müdürlüğü'nce "İş Arama Becerileri" konferansı düzenlendi.

İş-Kur Müdürü Hasan Aksoy, Kültür Merkezi'ndeki konferansta yaptığı konuşmada, Kırklareli'de her yıl yaklaşık 19 bin kişinin özel sektörde, bin kişinin ise kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleştirildiğini söyledi.

Dünyada son yıllarda iş alanlarının özelleşmeye başladığını belirten Aksoy, her insanın kamu kurumunda iş bulmasının imkansız olduğunu ifade etti.

Aksoy, iş bulmada internet kullanımının önemli olduğunu dile getirerek, iş hayatıyla ilgili kamu veya özel sektörde iyi internet kullanımı şartının arandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

-Valilik binası mavi led ışıklarla donatıldı

Kırklareli Valiliği, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla mavi led ışıklarla donatıldı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında kentte çeşitli etkinliklerin düzenlendiği belirtildi.

Bu çerçevede, Valilik binasının mavi led ışıklarla donatıldığı kaydedildi.

-İhtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı

Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nce ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

Kırklareli Vali Yardımcısı ve Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Taceddin Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Faik İlkokulu'nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 282 öğrenciye giyim yardımı yaptıklarını söyledi.

Yardımların süreceğini belirten Özeren, çocukları sevindirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: