Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) ile Kırklareli İŞKUR Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) ile Kırklareli İŞKUR Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

KLÜ konferans salonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve İŞKUR İl Müdürü Hasan Aksoy tarafından imzalanan protokol kapsamında üniversitenin Kavaklı Yerleşkesi'nde İŞ-KUR irtibat ofisi açılacak.

Aykaç, imza töreninde yaptığı konuşmada, irtibat bürosuyla üniversite öğrencilerinin mezun olmadan önce karşılaşacakları sorunlar konusunda bilinçleneceğini söyledi.

Üniversite olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla her türlü işbirliğine çok önem verdiklerini belirten Aykaç, İŞKUR yetkililerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Aksoy da irtibat bürosuyla hem ülke kalkınmasına hem de gençlerin iş bulmalarına katkıda bulunacaklarını kaydetti.

-Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Karaman'a ziyaret

Lüleburgaz İş Adamları Derneği Girişimci Kadınlar Komisyonu Başkanı Şükran Erçetin, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman'ı ziyaret etti.

Erçetin ziyarette, Belediye Başkanı Karaman'a Girişimci Kadınlar Komisyonu çalışmaları hakkında bilgi vererek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Girişimci Kadınlar Komisyonu'na her zaman destek vermeye gayret edeceklerini söyledi.

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz