Kırklareli'den Kısa Kısa

Lüleburgaz ilçesinde bazı bölgelere yarın 2 saat elektrik verilemeyecek.

Lüleburgaz ilçesinde bazı bölgelere yarın 2 saat elektrik verilemeyecek.

Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yarın 07.00 ile 09.00 saatleri arasında, belediyenin yapacağı çalışmalar nedeniyle Dere, Yıldırım, Yılmaz, Özerler ve Yıldırım mahalleleri 2 saat süreyle elektrik alamayacak.

-Çanakkale gezisi-

Kavaklı Belediyesi Çanakkale gezisi düzenledi.

Kavaklı Belediyesi Başkanı İnci Tunç, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla 100 kişi ile Çanakkale'ye gezi düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Tunç, bir gün süren gezide, Kabatepe Tanıtım Müzesi, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Sargıyeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Şahindere Şehitliği, Soğanlıdere Şehitliği, Kocadere Hastane Şehitliği, Seyid Onbaşı Heykeli ve Tabyalar, Kilitbahir Kalesi'nin gezildiğini belirtti.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: