Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli'de Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere yönelik "Bilgi ile başarıya doğru" konferansı düzenlendi.

Kırklareli'de Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere yönelik "Bilgi ile başarıya doğru" konferansı düzenlendi.

Eğitim Danışmanı Sait Gürsoy, Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, Kırklareli'nin eğitimde başarılı bir kent olduğunu söyledi.

Kırklarelili öğrencilerin sınavları ciddiye alarak hazırlandığını anlatan Gürsoy, Kırklareli'nin LYS'de de başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Gürsoy, konuşmanın ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

-Orman yangınıyla mücadele çalışmaları-

Reklam
Reklam

Kırklareli Orman İşletme Müdürü Metin Dikmen, orman yangınlarına karşı mücadele çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Dikmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orman yangınlarına karşı araç bakımlarının yapılarak, ekip sayısının artırılacağını belirtti.

Orman yangınlarına karşı vatandaşların da dikkatli olması gerektiğini ifade eden Dikmen, "Kırklareli'de orman yangını çok nadir olur. Biz en ağır koşullara göre hazırlık yapıyor ve gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu yıl kış ayı bol yağışlı geçti. Umarız ki kuraklık çok olmaz" dedi.

-Motosikletli kuryeler bilgilendirildi-

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesince motosikletli kuryeler bilgilendirildi.

Kırklareli Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Mustafa Serbes, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesinde motosikletli kuryelere trafik kuralları hakkında bilgiler verdi.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: