Kırklareli'nde Antrenör Kursu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından “Vali Mustafa Yaman TFF Grassroots C Antrenör...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından “Vali Mustafa Yaman TFF Grassroots C Antrenör kursu” açıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış programında konuşan Kırklareli TÜFAD Başkanı Baki Koçer, “İlimizde uzun aradan sonra açılan bu kursta ilimiz ve bölgemiz adına büyük katkılar sağlayacağına eminim” dedi.

Kırklareli’nin spor kalitesini artıracaklarının altını çizen Koçer; “Sizler bir şeyler öğrenmek için geldiniz. İnşallah diplomanızı alıp bölgemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edersiniz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ASKF Başkanı Hasan Başdemir ise “Türk futboluna çok değerli antrenörler yetiştireceğiz. Bunu geliştirmek değiştirmek gerekiyor. Sizler başarılı olabilmek için kendiniz farklı şeyler yaratmanız gerekiyor. Şunu söylemek istiyorum prensipli olunuz. Futbol ile ilgileniniz. Hakemlere diyalog haline girmeyin. İleride bu gruptan çok iyi yerlerde antrenörlük yapan arkadaşlarımız olur. Bizlerde gurur duyarız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TFF Antrenör Eğitmenleri Taygun Erdem ve Ersan Ogan kursun ilk dersine başladı.

30 antrenör adayının katıldığı kurs, 22 Nisan Pazartesi günü başlayıp 1 Mayıs Çarşamba günü sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: