Kırklareli’nde İlaçlama Çalışmaları

Kırklareli Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilaçlama ekibi tarafından sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama...

Kırklareli Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilaçlama ekibi tarafından sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Havaların ısınması ile birlikte Kırklareli merkezine bağlı tüm mahalleler akşam saatlerinde ilaçlama aracı tarafından sivrisineklere karşı ilaçlama yapıyor.

Belediye’den yapılan açıklamada gündüz saatlerinde vatandaşlar tarafından çöplerin bırakıldığı alanları ve larva oluşumuna karşı olası bölgelerin ilaçlama çalışmalarının da sürdüğü ifade edildi.

Reklam
Reklam

Kırklareli Belediyesi çöpleri kontrollü ve çöp poşeti ile ağzı açıkta kalmayacak şekilde konteynırlara bırakılması konusunda vatandaşları uyardı.

Sıcak hava ile birlikte bakteri ve haşere üremesinin önüne geçmenin en önemli yolunun ise çöplerin gelişi güzel atılmaması olduğunu kaydedildi.

Açıklamada “ Sizlerin; sivrisinek, sinek, kene ve haşeresiz bir yaz geçirmeniz için toplum sağlığı konusunda üzerimize düşen tüm detayları imkanlarımız dahilinde yerine getiriyor, sağlıklı bir yaz mevsimi diliyoruz” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: