Kırklareli'ne Gelen Beşiktaş Takımı Dinleneceği Otele Geçti

Hazırlık maçı yapmak üzere Kırklareli’ne gelen Beşiktaş Futbol Takımı dinleneceği otele geçti.İstanbul’dan yola çıkararak öğle...

Hazırlık maçı yapmak üzere Kırklareli’ne gelen Beşiktaş Futbol Takımı dinleneceği otele geçti.
İstanbul’dan yola çıkararak öğle saatlerine doğru Kırklareli’ne ulaşan siyah beyazlı ekip Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbaoğlu tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kulüp yöneticilerinden Ahmet Kavalcı başkanlığında gelen kafilede Teknik Direktör Samet Aybaba, İbrahim Toraman, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Hugo Almeida başta olmak üzere 21 futbolcu yer alıyor.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde öğle yemeğini yiyen Beşiktaş takımı hazırlık maçı öncesi dinlenmek üzere kalacağı otele geçti.

Reklam
Reklam

Otel girişinde takımı karşılayan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, şehirde üç büyük takımın 20 yıldan bu yana maç yapmadığını belirterek Beşiktaş takımının hem kendilerini hem de Trakya halkını sevindirdiğini söyledi.

Hazırlık maçının Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın katkısı ve isteğiyle yapılacağını ifade eden Can, “Maç sayesinde Kırklareli'nin de reklamı yapılmış oldu. Bu kapsamda Beşiktaş'a teşekkür ediyorum.” dedi.

3 yıldır Kırklarelispor'da başkanlık görevini yürüttüğünü anlatan Volkan Can, Kırklarelispor'un 3 yıl içerisinde Amatör Lig’den 2. Lig'e yükseldiğini belirtti.

Takım olarak hedeflerinin TFF 1. Lig olduğunu açıklayan Can, “Beşiktaş takımı ile yapacağımız bu maç dostane duygular içerisinde geçecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe de buraya gelir. Trakya'da Süper Lig özlemi var. Trakya takımlarından Kırklarelispor'un Süper Lig'e geçmesi için çalışacağız.” açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz