Kırklareli'nin Güzellikleri Havadan Görüntülendi

Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü (TEDOHAVK) Başkan Yardımcısı ve paramator pilotu Hamza Algül, bir saatlik uçuşla Kırklareli'nin kuş bakışı

Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü (TEDOHAVK) Başkan Yardımcısı ve paramator pilotu Hamza Algül, bir saatlik uçuşla Kırklareli'nin kuş bakışı görüntüsünü çekti.

Algül, havalanmadan önce Karahıdır Mahallesi'ndeki alanda AA muhabirine yaptığı açıklamada, 500 metre yükselerek Kırklareli'nin tarihi, mimari ve doğa güzelliklerini görüntüleyeceğini söyledi.

TEDOHAVK üyelerinin uçuşlarını sadece Tekirdağ'da değil tüm Trakya'da yaptığını anlatan Algül, "Trakya'nın görüntülerini çekerek 'Trakya Gökyüzüyle Buluşuyor Belgeseli' hazırlıyoruz. Çektiğim görüntüleri yerel yönetimlerle paylaşacağım. Ayrıca, Trakya'nın kuş popülasyonunu da görüntüleyeceğiz. Trakya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini gözler önüne sereceğiz. Tarihi kuş bakışı görüntülemek ve izlemek çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından paramotoruyla havalanan Algül, bir saat boyunca Osmanlı dönemine ait tabyalar, Kırkşehitler Anıtı, Hızırbey Camisi ve kentteki doğal güzelliklerin görüntüsünü ve fotoğraflarını çekti.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: