Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can: "İnşallah Önümüzdeki Yıllarda Galatasarayve Fenerbahçe De Buraya Gelir"

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, "İnşallah önümüzdeki yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe de buraya gelir" dedi.

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, "İnşallah önümüzdeki yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe de buraya gelir" dedi.

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı Kırklareli'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ve hazırlık maçının da Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın isteğiyle yapıldığını söyledi.

Hazırlık maçı teklifinin Beşiktaş tarafından yapıldığını belirten Can, "Kırklareli'de 20 yıldır 3 büyükler ile maç yapılmadı. Beşiktaş hem Trakya halkını hem de bizleri sevindirdi. Maç sayesinde Kırklareli'nin de reklamı yapılmış oldu. Bu kapsamda Beşiktaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda hedeflerinin TFF 1. Lig olduğunu ifade eden Can, "Beşiktaş ile yapacağımız bu maç dostane duygular içerisinde geçecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe de buraya gelir. Trakya'da Süper Lig özlemi var. Trakya takımlarından Kırklarelisporu'un Süper Lig'e geçmesi için çalışacağız" diye konuştu.

Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: