Kırklarelispor'a baklavalı destek

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç ile il başkan adayı Hüsmen Terkin, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç ile il başkan adayı Hüsmen Terkin, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırklarelisporlu futbolcuları ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Terkin, Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Kırklarelispor'u Bank Asya Ligi'nde izlemek istediklerini söyledi. Kırklarelispor'un başarı göstererek iyi yerlere geldiğini belirten Terkin, "Ziyaretlerimiz ve katkılarımız bundan sonra daha fazla olacak. Bireysel katkılarımızın yanı sıra çevremizden de katkılar sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve teknik direktör Bilgin Erdem de ligi en iyi yerde bitirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: