Kırklarelispor'da Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor, 2012-2013 futbol sezonunun hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Bilgin Erdem yönetiminde Atatürk Stadı'nda bir araya gelen yeşil-beyazlı ekip, ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kırklarelkispor sezonun ilk idmanında kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmana takım halinde kısa koşularla başlayan yeşil-beyazlı oyuncular, idmanı yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Teknik direktör Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok çalışarak mucizeyi başarmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Yeni sezonun yeni bir umut olduğunu anlatan Erdem, şöyle konuştu:

"En kısa sürede lige hazırlanmaya çalışacağız. Aramıza yeni katılan futbolcular var. Takımımız zaten güçlü bir kadroya sahip. Yeni katılan arkadaşlarla gücümüze güç katacağız. 1 Ağustos'ta Beşiktaş ile hazırlık maçımız var. Hazırlık maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Beşiktaş'ı en iyi şekilde misafir etmek istiyoruz. Hiç birşey imkansız değil. Biz mucizeleri başardık. Kırklarelispor'da bu yıl mucizeyi başaracak. Çok çalışarak başarılara ulaşacağız."

-Hedef, TFF 1. Lig-

Antrenmanı izleyen Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ise hedeflerinin TFF 1. Lig olduğunu söyledi.

Kırklarelispor'un çok güçlü bir kadroya sahip olduğuna işaret eden Can, Kırklarelispor'un bir çok zorlukları aşarak bugünlere geldiğini belirtti.

Kırklarelispor'un en iyi yerlere ulaşması için gayret gösterdiklerini anlatan Can, "Kırklarelispor'un hedefleri hiçbir zaman bitmez. Bu sezon hedefimiz Kırklarelispor'u en iyi yerlere getirmek. Çalışmalarımıza başladık. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Bu sezon inşallah play-off'a kalmadan TFF 1. Lig'e yükseleceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kırklarelispor taraftarı da stada gelerek, takıma destek verdi.

Muhabir: Salim Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: