Kırkpınar BESYO'nun spor başarısı

Trakya Üniversitesi (TÜ) Kırkpınar Beden Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, yüksekokullarının son haftalarda aldıkları başarılarla gurur duyduğunu

Trakya Üniversitesi (TÜ) Kırkpınar Beden Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, yüksekokullarının son haftalarda aldıkları başarılarla gurur duyduğunu belirtti.

Toksöz, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinde yaptığı konuşmada, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) başarılarına başarı katmaya devam ettiğini söyledi.

Toksöz, son aylarda alınan hem ferdi hem de takım olarak alınan şampiyonlukların mutluluk ve gurur verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kırkpınar BESYO başarılarını artırarak yoluna devam ediyor. Tekvandoda, 10-12 Nisan tarihlerinde Ordu'da düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası'nda Burak Eski Türkiye şampiyonu, Cemile Kumantaş da Türkiye üçünçüsü oldu. 6-8 Nisan'da Adıyaman'da düzenlenen Üniversitelerarası Judo Türkiye Şampiyonası'nda, Burak Duğan 90 kiloda Türkiye üçüncüsü, açık siklette Türkiye birincisi, Sertaç Kıvrak 100 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak madalyayla döndüler.

Voleybol takımımız, Üniversiteler 1. Lig Grup Birinciliği'nde, Süper Lig'e terfi hakkı kazandı. Futsal'da Çanakkale'de yapılan 1. Lig karşılaşmalarında ikincilik elde ettik, Isparta'da düzenlenen şampiyonada da bayan futsal takımımız süper lige yükseldi. Üniversitemizi temsilen katılan takımlarımız elde ettikleri başarılarından dolayı idareci,antrenör ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."

Toksöz, önceki günlerde düzenlenen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayelerinde gerçekleştirilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği'nin paydaş olarak yer aldığı "Eğitim Her Engeli Aşar" kampanyasının üçüncü ve son yıl toplantısına davetli olarak Balkan Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Günşen'le katıldıklarını belirterek, anlamlı ve güzel bir etkinlikte yer almanın gururunu taşıdıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: