Kırkpınar’da Başpehlivanlık Yarı Finalistler Belli Oldu

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanlık yarı finalistler belli oldu. Er meydanına saat 12:00’de inen başpehlivanlar...

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanlık yarı finalistler belli oldu. Er meydanına saat 12:00’de inen başpehlivanlar kura çekimi yaptı.
Çekilen kura sonucunda Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2011-2012 yılı başpehlivanı Ali Gürbüz ile 2009-2010 yılı başpehlivanı Mehmet Yeşilyeşil eşleşti.
Üç Kırkpınar’ın başpehlivanı olan Recep Kara-Murat Gençtürk ile yine Kırkpınar Başpehlivanlarından Şaban Yılmaz ise İsmail Balaban ile Orhan Okulu da Sermest Bulut’la eşti.
Normal sürede Recep Kara ve Orhan Okulu rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi. Ali Gürbüz ile Mehmet Yeşilyeşil, Şaban Yılmaz ile İsmail Balaban’ın güreşlerinde puanlama süresine geçildi.
Puanlama süresinde Ali Gürbüz rakibi Mehmet Yeşilyeşil’i saf dışı bırarak altın kemere bir adım daha yaklaştı. Şaban
Yarı finale yükselen son isim ise Şaban Yılmaz altın puanlamada yenen İsmail Balaban oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz