Kırkpınar'da Bin 678 Pehlivan Güreşecek

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bin 678 pehlivan mücadele edecek.Edirne Sarayiçi Er Meydanı'ndaki güreşlere yarın...

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bin 678 pehlivan mücadele edecek.

Edirne Sarayiçi Er Meydanı'ndaki güreşlere yarın başlıyor. Yağlı güreşlerin olimpiyatı olarak kabul edilen Er Meydanı'ndaki güreşlere katılmak üzere Edirne'ye gelen pehlivanlar kayıt yaptırdı.

Kayıtlar saat 17:00'de sona erdi. Edirne'de bulunan Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda 67'si başpehlivan olmak üzere çeşitli kategorilerde bin 678 güreşçi başvuru yaptı.

Türkiye Güreş Federasyonu(TGF) Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçı, altın kemer olması nedeniyle 2013 yılı yağlı güreşlerinin çok çetin geçeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Her şeyin çok güzel başladığını ve devam ettiğini anlatan Taşçı, "Her şey çok güzel devam ediyor ve aynı şekilde biteceğine inanıyorum. İnşallah bir aksaklık olmaz. Gerek Edirne Belediyesi ve gerekse Güreş Federasyonu olarak iyi bir hazırlık geçirdi. Bunun da yansıması müsabakanın sonlarına ve finallerine yansıyacaktır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: