Kırmızı Bulut’tan önce bu teknoloji hayaldi

“Kırmızı Bulut’tan önce, yüksek altyapı yatırımı yapmadan bu teknolojilere erişmek bizim için bir hayal...di." -Kenan Ergün KA 1000-Baha Mimarlık Yönetici Ortağı

Bize yaptığınız işten ve sektörünüzden kısaca bahseder misiniz?

Ka1000 - Baha Mimarlık olarak modüler mobilya sektöründe 4.500 m2’lik kapalı alana sahip tesisimizde 40 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Ürettiğimiz stoktan hemen teslim Ka1000 modüler mutfak dolaplarıyla piyasaya farklı bir bakış açısı getirdik.

Sektörün ihtiyacı doğrultusunda yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimize yenilikçi, hızlı ve kaliteli çözümler üretmek başlıca hedefimiz.

Vodafone İş Ortağım ile nasıl tanıştınız?

Vodafone İş Ortağım ile işbirliğimiz de Kırmızı Bulut sayesinde başladı. Hosting ve düşük maliyetli sunucu ihtiyaçlarımızı anlatınca, Vodafone bize İş Ortağım Kırmızı Bulut’un E-Posta ve Web Çözümlerini önerdi. Vodafone’un güvenilir altyapısını gördük ve tereddütsüz satın almaya karar verdik.

Reklam
Reklam

Bizim gibi KOBİ’ler yeni teknolojilerden, özellikle internetten faydalanmak için az para harcarlar. Bunun da en önemli nedeni yüksek yatırım maliyetleridir aslında.

Ancak yeni Ticaret Kanunu gereği, şirketlerin kurumsal web sitesi kurup, bilgilerini, güvenli bir ortamda yayınlamak zorunluluğu gündemde.

Detaylar için tıklayın!

Zamanın bu kadar değerlendiği günümüzde ister aynı şehirde, ister farklı şehirde, isterse yurtdışından müşterilerinizin sizi ve işinizi tanıyacakları yer, kurumsal web sitenizdir.

Müşterilerimizin %80’inin sipariş öncesi web sitemizden bilgi aldığını düşünürsek, internetin bizim için ne kadar önemli olduğu ortada.

Şirketinizin Vodafone İş Ortağım’dan aldığı diğer hizmetler nelerdir?

Firma olarak, Kırmızı Bulut’un “E-Posta ve Web Çözümleri”nden faydalanıyoruz.

2 adet profesyonel paket alarak, Ka1000-Baha Mimarlık uzantılı e-posta adreslerimizle kurumsal kimliğimizi güçlendirdik. Ayrıca internette güvenlik ve bakım gibi firmamızda yeterli düzeyde sağlayamayacağımızı düşündüğümüz yüksek maliyetli IT yükünden küçük bir bütçeyle kurtulduk. Web sitemizin 7/24 erişilebilir olması müşteriler ile kesintisiz iletişim kurmamızı sağlıyor.

Reklam
Reklam

Yakın zamanda kurumsal mobil hatlarımızı da Vodafone’a taşıdık. Artık sürekli desteğin ve hep güvende olmanın verdiği rahatlıkla çalışıyoruz. Üstelik önceden gözümüzü korkutan yatırım maliyetlerine katlanmadan bu hizmetleri alabilmek bize önemli maliyet avantajı sağladı.

Sunduğumuz hizmeti kısaca nasıl tanımlarsınız?

Profesyonel Paket, firmamızın e-posta ve web hosting ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, güvenlik çözümleri de sunuyor. Kullanmakta olduğumuz bilgisayarlar ve verilerimizin virüs, casus yazılım, bilgi hırsızlığı gibi tehditlere karşı koruma altına alındığını bilmek güven veriyor.

Alan adı hizmeti de sesimizi mümkün olduğunca duyurmamız, şirketimiz ve faaliyetlerini en etkin şekilde tanıtmamız için ilk adım oldu. E-posta adreslerimiz de artık kurumsal kimliğimizin bir parçası.

İnternet bağlantısı olan her yerden e-postalara kolayca erişiyoruz, yüklü dosyaları kolayca alıp gönderebiliyoruz ve belki en önemlisi, Kırmızı Bulut’un E-Posta ve Web Çözümleri sayesinde veri güvenliği konusunda rahat bir nefes aldık.
Detaylar için tıklayın!

Reklam
Reklam