Kırmızı Işıkta Duran Yolcu Minibüsüne Arkadan Çarptı

Beşiktaş'ta aşırı hızlı olduğu öne sürülen bir minibüs, kırmızı ışıkta bekleyen yolcu minibüsüne çarptı. Kazada...

Beşiktaş'ta aşırı hızlı olduğu öne sürülen bir minibüs, kırmızı ışıkta bekleyen yolcu minibüsüne çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, minibüsün hızı güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonrası minibüsün hız kadranının 100 kilometrede takılı kaldığı görüldü

Edinilen bilgilere göre, olay, Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. Hasan Oral yönetimindeki aşırı hızlı olduğu öne sürülen 59 AN 107 plakalı minibüs, Barbaros Bulvarı'nda kırmızı ışıkta bekleyen Yusuf Güngör yönetimindeki 34 M 1871 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kaza sonrası Hasan Oral minibüste sıkışırken, aynı araçta bulunan Mustafa Oral ve Mikail isimli kişi de yaralandı. Yaralılar Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Hasan Oral'ı sıkıştığı minibüsten kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu sürücü Hasan Oral sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye gönderildi. Bu sırada aşırı hızlı olduğu öne sürülen minibüsün kadranının kazada 100 kilometrede takıldığı görüldü.

Reklam
Reklam

Yolcu minibüsü şoförü Yusuf Güngör, "Kırmızı ışıkta durmuştum. O tünelden çıkınca ışığı fark etmedi arkadan hızla çarptı. Minibüste 2 yolcu vardı. Onlarda da bir şey yok" dedi. Vatandaşlar ise arkadan çarpan minibüsün hızlı olduğunu söyledi. Minibüs'ün hız kadranının 100 km'de takılı kaldığı görüldü.

MİNİBÜSÜN HIZI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen minibüsün hızı güvenlik kameralarına da yansıdı. Kazadan sadece saniyeler önce kaydedilen güvenlik kamera görüntülerinde önce hatlı minibüsün geçişi, ardından da kazaya sebebiyet veren minibüsün hızla ilerlemesi görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: