Kırmızı Otobüslerde "Kredi Kartı" Ile Yolculuk

Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yolculuk yapılabileceği bildirildi.

Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yolculuk yapılabileceği bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, uygulamanın ilk olarak 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında ödeme kartı olmayan ve üzerinde nakit para bulunmayan vatandaşlar için uygulandı.

Açıklamada, Visa veya Mastercard özelliğine sahip tüm banka kredi kartları ve banka kartlarının kullanılabildiği POS cihazının kullanımının pilot uygulaması başarıyla tamamlanmasının ardından uygulamanın diğer hatlarda da geçerli olmasına karar verildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Uygulama sayesinde Antalya'ya kısa süreliğine gelen ziyaretçilere ve ödeme kartı olmayan vatandaşlara büyük kolaylık ve avantajın sağlanacağının ifade edilen açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren resmi plakalı bütün kırmızı otobüslerde kredi kartıyla ödeme yapılabileceği vurgulandı.

Açıklamada, Antalya Ulaşım A.Ş'nin işletmeciliğini yaptığı diğer hatlardaki araçlara da bu uygulamanın kullanılması için teknolojik altyapı çalışmalarına başlandığını bildirildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: