Kırmızıda geçen taksi öldürüyordu

İSTANBUL (İHA) - Şişli'de kırmızı ışıkta geçen taksinin çarptığı şahıs, ağır şekilde yaralandı. Yaralı şahıs, ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinde "Kırmızıda kim geçti?" tartışması yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Harbiye ışıklarda yolun karşısına geçmeye çalışan şahsa, aşırı hız nedeniyle kırmızı ışıkta duramayarak geçen Necati Hasanbaş'ın kullandığı 34 TJP 38 plakalı taksi çarptı. İsmi belirlenemeyen şahıs, kaza sonucu ağır şekilde yaralandı. Ambulans gelene kadar yaralı şahısla vatandaşlar ilgilendi. Daha sonra gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırdı.

Reklam
Reklam

Taksi sürücüsü Necati Hasanbaş, çarptığı şahsın kırmızıda geçtiğini söyledi. Ancak görgü tanıkları taksinin kırmızıda geçtiğini öne sürdü. Görgü tanığı bir polis memuru da taksinin kırmızıda geçtiğini söyledi.

Bu arada, olay yerinin yakınında geçen yıl meydana gelen trafik kazasında babasını kaybeden bir kadın yaşananlara büyük tepki gösterdi. İsmini vermeyen kadın, "Benim babam da burada öldü. Babamı öldüren sürücü hiçbir ceza almadı. Artık tedbir alsınlar" diye konuştu.