"Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" Programı

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında bireysel sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi hakkındaki tebliğin resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında bireysel sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi hakkındaki tebliğin resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiği bildirildi.

Bilecik Gıda Tarım ve Havancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, hibe desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerin en geç 31 Ağustos'a kadar istenilen belgelerle birlikte İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Başvuruda bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin Bakanlığın çiftçi kayıt sistemlerine kayıtlı olmaları ve mal alım tutarının yüzde 50'si oranındaki katkı payını karşılamaları gerektiği bilgisinin verildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Bütçe imkanları doğrultusunda hibe desteğinden faydalanması uygun görülen üreticilerimizle hibe sözleşmesi imzalanacak. Hibe sözleşmesi imzalandıktan sonra en geç 60 gün içinde bireysel sulama makine ekipmanlarının satın alma işlemleri tamamlanacaktır. Konu hakkında detaylı bilgi il müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan İl Proje Yürütme Birimi ile Bakanlığımızın www.trgm.gov.tr adresinden alınabilir."

Muhabir: Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: