Kırşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Taşınacak

Kırşehir Ağız ve Diş sağlığı merkezi, verdiği hizmet ve hasta memnuniyeti ile çevre illerden büyük...

Kırşehir Ağız ve Diş sağlığı merkezi, verdiği hizmet ve hasta memnuniyeti ile çevre illerden büyük ilgi görüyor. Eylül ayında yeni binasına taşınacak olan merkez bu ilgiden memnun.

Kırşehir Ağız Diş Sağlığı merkezi Başhekimi Dr. Sabri Yılmaz Kırşehir’den çevre illere hasta sevkinin olmadığını belirterek, “Ağız ve diş sağlığı merkezimde bulunan 23 tane diş hekimimiz ve toplam 120 personelimiz ile birlikte hastalarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çevre illere gitmelerine gerek kalmıyor. Hatta çevre illerden hastalar merkezimize başvuruyor. Bununla birlikte gurbetçi vatandaşlarız da tatilde geldiklerinde bize başvuruyor. Şu an hastalarınızın memnuniyet oranı yüzde 90’nın üzerinde bunu yüzde yüz yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ağız diş sağlığı merkezindeki nöbet sistemine de değinen Yılmaz, şunları söyledi: “Merkezimiz uyguladığımız nöbet sistemiyle hastalarımıza 24 saat hizmet vermekteyiz. Hastalarımızın sıkıntı yaşamaması için uğraşıyoruz. Hastalarımız daha iyi bir şekilde hizmet alması için randevu sistemini kullanırlarsa kendiler için daha rahat olur.”

Ağız ve diş sağlığı merkezinin yeni binasına taşınmasıyla daha iyi hizmet vereceğini söyleyen Başhekim Dr. Sabri Yılmaz, “Eylül ayında taşınacak olduğumuz yeni binamızın modernliği ile hastalarımıza daha iyi hizmet verilecektir ve günlük hasta sayımızda artış olacaktır. Bu binamız da geçen yıl toplam 55 bin hastanın tedavisi yapılmış bunların 25 bini diş çekimi, 4 bin 500'ü kanal tedavisi, 4 bin 100'ü protez diş tedavisi şeklindedir.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: