Kırşehir Ak Parti Milletvekilleri Yıllık Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Ak Parti Kırşehir Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan 1...

Ak Parti Kırşehir Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan 1 yıllık değerlendirme yaptı.

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde verilen iftar yemeğine Milletvekili Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir, Kırşehirspor Kayyumu Necdet Özbay ile basın mensubu katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşan İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kırşehir'de medyanın son derece önemli görev üstlendiğini ve Kırşehir için son derece önemli ve kamuoyunu doğru bilgilendirme adına önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye olarak projelerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Belediye olarak şehircilik anlayışını yerleştirmede önemli adımlar attık ve iyi mesafeler kat ettik. Projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Hayata geçen projelerle Kırşehir daha da güzelleşiyor. Küçük işlerle uğraşmıyoruz. Onun için de büyük işlerimize zamanımız oluyor." dedi. Bahçeci Ahi Evran Külliyesi'nde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Milletvekili Muzaffer Aslan’da, basın mensuplarının doğru yönlendirmelerinin kendileri için önemli olduğunu hatırlatarak, “1 yıldır çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu süre içerisinde basın mensuplarının yazdıklarını, önerilerini yakından takip ediyoruz. Çünkü basın Kırşehir'in gözü kulağı olmakta ve bize olanları anında iletmekte. Bizim doğru bilgilendirilip, doğru yönlendirilmemiz için basın mensuplarının özverili çalışmalarını taktirle karşılıyoruz. Kırşehir Milletvekilleri olarak Ankara'da gerek genel kurul gerekse yatırım bakanlıklarında yaptığımız çalışmalarla önemli hizmetlerin altına imza attık. Kırşehir'e yatırım getirme adına çalışmalar devam ediyor. Kırşehirlilerin güvenine layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. Yemek sonrasında son olarak değerlendirmeyi yapan Milletvekili Abdullah Çalışkan, 1 yılık çalışmalarını ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Çalışkan, Seçimden sonra kaybolan siyasetçi olmamak için çalıştıklarını ve yatırımları takip ettiklerini söyleyerek, “Ankara'da ki işlerimizin yoğunluğu nedeniyle, Kırşehir'e çok fazla gelemiyoruz. İnsanımızın her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Daha iyiye nasıl ulaşırız deyip çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Çalışmalarda basın mensuplarının bize moral vermesini istiyoruz. Çelme takmanın kimseye faydası olmayacaktır ve kaybeden şehrimiz olacak, milletimiz olacaktır. Atanmış, seçilmiş, halk ve basın mensupları olarak bu şehrin menfaatleri için tek yumruk olup, masaya vurmamız gerekiyor. Seçilmişin, atanmışın itibarı zedelenirse bu şehre zarar verir. İletişim kuracağız. Samimi olacak ve Kırşehir'i en iyi yerlere taşıyacağız.” dedi.

Türkiye genelinde Jeotermal Organize Sanayi Bölgesi kurulacak 11 il arasına Kırşehir'inde girdiğini hatırlatan Çalışkan, gerekli altyapı çalışmalarının ardından yatırımcıların kente gelmesini beklediklerini söyledi. Kırşehir’e ikinci bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulmasının planlandığını, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin bu yılın yatırım programına alındığını ifade eden Çalışkan, “Kırşehir’de Türkiye'ye örnek kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirildi. TOKİ ve Kırşehir Belediyesi'nin 2 bin 762 konutluk projesi bitmek üzere. Bu projede, bölgedeki gecekondu sahiplerinin yüzde 99 kabulünün sağlanması da önemli. “ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kapadokya'ya gelen turistlerin Kırşehir'in jeotermal kaynakları, tarihi ve turistik yerlerini, Ahi Evran'ı, Kalehöyük kazılarını görmelerini istediklerini ve bunun için Kırşehir'de turizm çalıştayı düzenlemeyi planladıklarını söyleyen Çalışkan, Kırşehirspor'a Belediyemizin ve Valiliğimizin de desteği ile Jeotermal A.Ş.'den her yıl 50 bin lira, yine iş adamları ve farklı kaynaklardan temin etmek üzere her yıl 50 bin lira olmak üzere toplam 100 bin lira destek verileceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz