Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci'nin Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bahçeci, mesajında, Türkiye'nin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarda bulunan kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamın gelişmesindeki en önemli temel taşları olduğunu ifade etti.

Yol arkadaşı olarak, anne olarak kadının toplumdaki yerinin farklı olduğunu belirten Bahçeci, "Kadınlarımız, Türk toplum ve aile yapısında çok önemli bir yere sahiptir. Aile yapısının temelini teşkil ederek, fedakarlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolüdür. Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olarak Türk kadını daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur.

Reklam
Reklam

8 Mart tarihi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Bu vesileyle başımızın tacı olan ve sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynayan kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: