Kırşehir Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu...

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Bayram hazırlıkları kapsamında Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlandığı bildirildi.

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin şunları söyledi; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen işleri ve Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından tüm mezarlıklarda gerekli çalışmaları yapılarak, vatandaşların bayram öncesi yoğun ziyaretlerde bulunacağı bu mekanların hem geçmişimize hem de halkımıza yakışır bir ortam olması sağlandı. Bu çalışmalarımız elbette ki sadece bayram önceleri olmayacak, periyodik bir şekilde bütün mezarlıkların bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, pazarımız Cuma ve Cumartesi açık olacak, bayram boyunca, Gazi Parkındaki ve Gölhisar Parkındaki işletmeler açık olacak, cadde otoparkları ücretsiz olacak, belediye fırınımız bayramın birinci günü kapalı, diğer günler açık olacak, belediyeye ait otobüsler bayram boyunca mezarlıklara ücretsiz ring yapacak, arife günü tüm şehre gül suyu sıkılacak, zabıta ekipleri tarafından bayram boyunca gıda ve şekerleme üretim yerleri, nöbetçi fırınlar ve lokantalar bayram boyunca denetlenecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak hazırlıkların tamamladıklarını kaydederek, “Bayram süresi boyunca da su kanalizasyon ve temizlik işleri ekipleri ile birlikte , nöbetçi ekipler 24 saat görevde olacağından halkın her türlü sorunlarında ve şikayetlerinde belediyenin zabıta 153, su arıza 185, mezarlıklar müdürlüğü 188 ve AK Masa’nın 214 10 10 numaralı telefonlarına müracaat etmelerini istiyor, bu vesile ile tüm halkın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz