Kırşehir Belediyesi 'Okul Evde Başlar' Semineri Düzenledi

Kırşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Huzurlu Aile, Mutlu Çocuk" projesi kapsamında, “Okul Evde Başlar” semineri düzenlendi....

Kırşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Huzurlu Aile, Mutlu Çocuk" projesi kapsamında, “Okul Evde Başlar” semineri düzenlendi. İl Kültür Merkezi'ndeki semineri, Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği (Aile-Der) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kılıçarslan verdi.

Anne ve babalara, iyi ve başarılı fertler yetiştirmek için neler yapılacağı konusunda bilgiler aktaran Kılıçarslan, “Mutlu bir aile ortamı, çocuğun hem fiziksel hem de psikolojik olarak iyi yetişmesini sağlıyor. Anne ve baba, çocuklarını çok yakından takip etmeli. Onların başarısı ve geleceği için çalıştığınızı iddia ediyorsanız, onlarla zaman geçirmeniz gerekmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Seminerin bitiminde Kılıçarslan’a, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin eşi Zerrin Bahçeci tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: