Kırşehir Belediyesi Yaya Üst Geçidi Çalışmalarına Başladı

Kırşehir Belediyesi yaya üst geçidi çalışmalarına başladı. Üst geçit çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı...

Kırşehir Belediyesi yaya üst geçidi çalışmalarına başladı. Üst geçit çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaya geçitlerinin Cumartesi Pazarı Yanı, Kındam Kavşağı ve Yeni Otogar Kavşağı’nda yapılacağını söyledi.

Aşıkpaşa Üst Geçidi temel işleri ve çelik işleri tamamlanmış olup üst geçit montajına başlanıldığını kaydeden Bahçeci, Yeni Otogar Kavşağı üst geçidinde ise aplikasyonlar yapılarak yer belirleme çalışmaları devam ettiğini belirtti.

Kırşehir Belediyesi’nin projeleri ile Kırşehir’in çehresini değiştirmek istediklerini ifade eden Başkan Bahçeci, ”Yaptığımız projelerle Kırşehir’in eksik olan bütün yanlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu bölgelerde yaya üst geçitlerinin eksik olması ve kazaların muhtemel bölgeler olması nedeniyle üst geçit yapmaya karar verdik. Bu sayede hem kazalar önlenmiş olacak hem de taşıtların ulaşımı kolaylaşacak. Her zaman vatandaşları düşünen Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Bu amaçla Cumartesi Pazarı Yanı, Kındam Kavşağı ve Yeni Otogar Kavşağı (Meytaş Kavşağı) ‘nda başladığımız yaya üst geçitleri ile hem can güvenliği konusunda önlem almış olacağız hem de taşıt ulaşımı da kolaylaştıracağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: