Kırşehir Belediyesi Yeni Asfalt Makineleri Aldı

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi için iş makinesi...

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi için iş makinesi parkına yeni araçlar aldı.

Yıllardır kullanılan asfalt serme makinesinin ihtiyaçlara cevap vermemesi nedeni ile son teknoloji donanımlı asfalt serme makinesi Kırşehir Belediyesi’ne kazandırıldı. Ayrıca belediyeye asfalt sıkıştırma özelliğine sahip olan 6 tonluk ve 2 tonluk iki adet silindirli iş makinesi de alındı.

Yeni makinelerle asfalt çalışmalarının hızlanacağını ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Belediyenin öz kaynaklarından yararlanılarak yaklaşık 700 bin TL bedelle yeni aldığımız makinelerimiz istenilen kalınlık, eğim ve yüzeysel düzgünlükte asfalt serme işlemleri yapmaktadır. Bozuk yolların düzeltilmesi için köklü çözümler üretmekteyiz. Sürücülerimizin hızlı ve daha konforlu yollara kavuşması için yaptığımız bu yeniliklerle sağlam ve daha düzgün yollar yapmayı hedefliyoruz. Asfalt sezonumuzu üç yeni makinemiz ile açtık. Yeni iş makinelerimizin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: