Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden amirlere, düzenlenen törenle rütbeleri takıldı. Bir emniyet...

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden amirlere, düzenlenen törenle rütbeleri takıldı. Bir emniyet amiri emniyet müdürlüğüne, iki emniyet amiri ise 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti.

Kırşehir Polisevi'nde gerçekleşen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, terfi eden polisleri ve eşlerini tebrik ederek, “Özel hayatlarından fedakârlıkta bulunarak çalışmalarını sürdüren ve terfi eden arkadaşlarımı kutluyorum. Kendilerine ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet mensuplarının görevinin zorluğundan bahseden ve polis eşlerine teşekkür eden Vali Özdemir Çakacak ise şunları söyledi: "Bu meslekte iş yaparken duyguların ön planda olmaması önemlidir. Bunu sağlamak ise oldukça zordur. Çünkü muhatap olduğun kişi, yeri geliyor azılı bir katil olabiliyor. Sizler bazı zaman devletin demir bir yumruğu bazı zaman ise devletin sıcakkanlılığını ve samimiyetini vatandaşa göstermekle yükümlü kişilersiniz. Bu dengeyi sağlamak güçtür. Bu işte sizin emeğiniz kadar eşlerinizin de emeği vardır. Onun için sizler kadar ailelerinizi de tebrik ediyorum.”

Törene; Vali Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Garnizon Komutanı Albay Türker Yılmaz, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, emniyet müdürleri ve eşleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: