Kırşehir Emniyeti'nde Terfi Heyecanı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri ile 4. sınıf emniyet müdürlüğü görevine yükselenlere rütbeleri törenle takıldı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri ile 4. sınıf emniyet müdürlüğü görevine yükselenlere rütbeleri törenle takıldı.

Polisevi'nde yapılan törende konuşan Vali Özdemir Çakacak, polis ve jandarma teşkilatlarının çok zor şartlarda özveri ile görev yaptıklarını söyledi.

Bu kurumlarda çalışanların duygusal davranmaması gerektiğine işaret eden Çakacak, küçük olaylarda bazen büyük bir camianın töhmet altında kalabildiğine dikkat çekti.

Polislerin çok hassas bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Çakacak, üst rütbeye terfi edenleri ve ailelerini kutladı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Mustafa İncebay da, Türk polisinin zor şartlar altında halkın can ve mal güvenliğini sağlamaya gayret ettiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Çakacak, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Murat Deniz'in rütbesini taktı. Törende, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Ayhan Demirci ve emniyet amirliği görevine yükselen Mehmet Arslan'ın rütbeleri de takıldı.

Muhabir: Aykut Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: