Kırşehir İl Özel İdaresi 2012 yılı bütçesi 13 milyon 500 bin lira

Kırşehir İl Özel İdaresi 2012 Mali Yılı Bütçesi, İl Genel Meclisi tarafından onaylandı. 2012 yılında...

Kırşehir İl Özel İdaresi 2012 Mali Yılı Bütçesi, İl Genel Meclisi tarafından onaylandı. 2012 yılında da İl Özel İdaresin çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, İl Özel İdares'inin 2012 Mali Yılı Bütçesi'nin 13 milyon 500 bin lira olarak belirlendiğini ifade etti.
İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, "İl Özel İdaresi ildeki yaşam kalitesini yükseltmek için; yerel kalkınma ve kırsal altyapıya yönelik hizmetleri insan odaklı yapamaya devam edecek." dedi. Köy Hizmetleri İl Müdürlükleri’nin de il özel idarelerine bağlanması ile bu kuruluşların görev, yetki ve sorumlulukları büyük ölçüde artırıldığını belirten Soysal, "Bu yetki ve sorumlulukların bilinciyle hazırlamış olduğumuz 2012 Mali Yılı Bütçesi kapsamında; Köylerimizin II.Kat asfaltlarının yapımı, Kanalizasyon yapım işleri, Kervansaray Mahallesine 24 derslikli ilköğretim okulu yapımı, Bağbaşı Semt sahasına soyunma odalarının yapımı, köprü, menfez ve büz yapımı, İl Özel İdare makine parkına Çekici ve Yükleyici alımı, Sağlık Müdürlüğüne 1 adet Ambulans alımı ve Trafik işaret levhalarının alım işleri bulunmaktadır." diye konuştu.
Soysal son olarak Kırşehir İl Özel İdaresi’nin, ilsınırları içinde hizmet vermekle yükümlü olduğunu, halkına alt yapı, yol, içme suyu, sulama, imar, kanalizasyon, doğal afetlere karşı sivil savunma, eğitim, sağlık, spor, kültür, turizm, tarım, çevre, orman ve bayındırlık gibi hizmetleri sunmakla sorumlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz