Kırşehir KYK'de kişisel gelişim kursları başladı

Kırşehir Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kişisel gelişim kursları başladı.

Kırşehir Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kişisel gelişim kursları başladı.

Kervansaray Yurt Müdürlüğü'nde düzenlenen kişisel gelişim kursu, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Psikolojik Danışma ve Rehberlik öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Davut Aydın tarafından verildi.

Kervansaray Yurt Müdürü Faruk Şahin, Kredi Yurtlar Kurumu'nda barınan öğrencilere birçok seminer düzenlediklerini, bu dönemde de "Liderlik Okulu" adı altında öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkı sunacak profesyonel eğiticiler gözetiminde seminerin üçüncüsünü yaptıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Şahin, "AEÜ'den Yrd. Doç. Dr. Davut Aydın, C Blokta kalan Sağlık Hizmetleri bölümünde okuyan öğrencilerimize yönelik 6 haftalık 12 saatlik kurs vermeye başladı. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi altında geçen seminer sonunda katılan öğrencilerimize sertifika verilecek" dedi.

Kişisel gelişim kursu hakkında bilgi veren Aydın, kişisel gelişimin, kişinin kendi gelişimine yaptığı katkı olduğunu, kişisel gelişimde olaylara verilen anlamın çok önemli olduğunu belirtti.

İnsanların dünyaya gelirken bencil olarak doğduğunun altını çizen Aydın, "İnsanlar iç özgürlüğünü sağlamadıkça ona başkalarının verebileceği bir şey yoktur. Anne ve babalar çocukluklarını bağımlılıktan bağımsızlığa geçmesine genellikle izin vermemektedir. Buda çocukların gelişimi olumsuz olarak etkilemektedir. Kişisel gelişimde en uygun yapıyı aile oluşturmaktadır. İletişim tüm sorunların anasıdır, piramidin en zirve noktasıdır. Kişisel iletişimde farklıdalığın artması gerekir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: