Kırşehir Memur-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği sağlıkta yapılanma sonucu görevlerine yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kırşehir...

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği sağlıkta yapılanma sonucu görevlerine yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırşehir Memur-Sen temsilcileri sağlık il müdürlüğü, hastane ve sanayi ticaret il müdürlüğüne ziyaret etti.

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka, Sağlık Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz. Diyanet-Sen Şube Başkanı Mehmet Öztürk, Toç-Bir-Sen İl Temsilcisi Duran Seçen, Büro Memur-Sen İl Temsilcisi Turan Çetinkaya, Birlik Haber Sen İl Temsilcisi İsmail Altınışık, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Memduh Çelik. Kültür Memur Sen İl Temsilcisi Ali İhsan Sabancı ve Enerji Bir Sen İl Temsilcisi Adnan Doğan'ın bulunduğu Memur-Sen heyeti öncelikle Kırşehir Halk Sağlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne atanan Sağlık Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette Memur Sen İl Temsilcisi Ali Rıza Aka:" Yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Hayırlı hizmetler diliyoruz. Zaten sizi tanıyoruz. Yüklendiğiniz her görevi layıkıyla yapan, üretken bir yöneticimizsiniz. Bu başarınızın devamını diliyoruz." dedi.

Memur-Sen Heyeti daha sonra Kırıkkale İl Sağlık Müdürüyken Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Uzman Doktor Mehmet Öncel'i ziyaret etti. Aka, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Öncel de, “Çok teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum. Kırşehir'i ve hastaneyi çok düzenli buldum. Hastanemizde hiç bir sorun yok. Fiziki olarak yeni bir hastane ve biz, bize verilen görevi en iyi şekilde yapıp Kırşehir'e hizmet edeceğiz. Bu sorumluluğumuzun farkındayız. İnşallah yüzümüzün akıyla başarılı işler yapacağız” dedi.

Memur-Sen Heyeti ayrıca Kamu Hastaneleri Birliği’nin İdari İşler Daire Başkanlığı görevine getirilen Ekrem Öztürk'ü, Mali İşler Daire Başkanlığı görevine getirilen Serdar Duru'yu, Diş Hastanesi Müdürlüğüne atanan Ercan Erdem'i, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürlüğüne atanan Oktay Yılmaz'ı, Hastane yöneticisi Hacı Kaymaz'ı ziyaret etti. Memur-Sen il temsilcisi Ali Rıza Aka ve Bağlı sendikaların başkanları son olarak Kırşehir’e yeni atanan Sanayi Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Mahmut İlker Arıöz'ü ziyaret ederek Mahmut İlker Arıöz'e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: