Kırşehir Ptt Başmüdürü Vali Çakacak’ı Ziyaret Etti

PTT Teşkilatının 172’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kırşehir PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan Vali Özdemir Çakacak’ı...

PTT Teşkilatının 172’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kırşehir PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan, Merkez, Kaman, Mucur ve Çiçekdağı olmak üzere 4 PTT Merkez Müdürlüğü, 11 Şube ve 17 Acentede 110 personel ile hizmet verdiklerini belirterek, 172 yıldır olduğu gibi halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarda bizlere verdiğiniz destekten dolayı Valimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

PTT’nin 172. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Özdemir Çakacak ise konuşmasında, “Kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutlayan PTT teşkilatı kısa süre önceye kadar posta hizmetini yürütürken özellikle son yıllarda gelişen teknolojiye uygun olarak kendisini yenilemiş ülkemizin en ücra köşesine kadar hizmet veren bir kurum haline gelmiştir. Biraz önce ifade edildiği gibi PTT teşkilatı bugün 130 kurumla anlaşmalı olarak 180 ayrı alanda hizmet vermektedir. Biz vatandaşımıza hizmet eden PTT’ye her türlü desteğe hazırız”. şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarette, PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan Vali Çakacak’a Pul Albümü hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: