Kırşehir Tanıtım Günleri

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ankara'da gerçekleştirilen Kırşehir Tanıtım Günleri'nin sonuçlarını, önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacaklarını düşündüklerini söyledi.

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ankara'da gerçekleştirilen Kırşehir Tanıtım Günleri'nin sonuçlarını, önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacaklarını düşündüklerini söyledi.

Erden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7-10 Haziran tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve firmaların stant açtığını, kentin her yönü ile tanıtıldığını ifade etti.

Kendisinin de 3 gün boyunca etkinliğe katılarak stantları ziyaret ettiğini, Kırşehir milletvekillerinin de organizasyona destek verdiğini dile getiren Erden, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"6 ay önceden düşünülen ve 3 ay önce planlanan Kırşehir Tanıtım Günleri, Meclis Başkanımız Cemil Çiçek'in de katılımıyla açıldı. Organizasyona, Ankara'daki dernekler federasyonu ve firmaların büyük katkısı oldu. Kırşehir'de ve kent dışında önemli yatırımları bulunan iş adamlarımız da oradaydı. Hem Kırşehir'i tanıtmak hem de ilimize yatırım yapmak isteyenlere yönelik faaliyetler gerçekleştirildi."

Orta büyüklükte bir şehir olan Kırşehir'in, organizasyonu alnının akı ile gerçekleştirdiğini vurgulayan Erden, "Etkinlik, hem tanıtım hem de bir buluşma yeri gibi benimsendi. Kırşehir ve dışındaki iş adamları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle ayrı ayır toplantılar yapıldı. Kırşehir Tanıtım Günleri'nin sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha iyi şekilde alacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: