Kırşehir TSO Başkanı Göçen:"Petlas, Yine Yüzümüzü Güldürdü"

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Müfit Göçen, Petlas'ın yine kentin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Müfit Göçen, Petlas'ın yine kentin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Göçen, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası tarafından belirlenen Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında Petlas'ın 133'üncü sırada yer aldığını belirterek, bundan büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Petlas'ın, geçen yıl 170'inci sırada yer aldığını, bu yıl ise 37 basamak yükseldiğini ifade eden Göçen, şunları kaydetti:

"İlimizin en büyük sanayi kuruluşu olan Petlas AŞ, ülkemizin de sayılı sanayi kuruluşları arasına girerek hepimizi gururlandırmıştır. Genel sıralamada Türkiye'nin en büyük 133'üncü kuruluşu olan Petlas AŞ, özel firmalar arasında ise 125'inci olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. En kısa zamanda ilimizdeki diğer sanayi kuruluşlarını da ilk 500 firma arasında görmeyi arzu ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: