Kırşehir’de Antrenör Seminerleri Düzenlenecek

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırşehir Temsilcisi Mehmet Şahin, federasyonun antrenör seminerleri düzenleyeceğini bildirdi.Türkiye Futbol Federasyonu...

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırşehir Temsilcisi Mehmet Şahin, federasyonun antrenör seminerleri düzenleyeceğini bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Antrenörler Derneği tarafından Kırşehir’de Antrenör seminerleri düzenlenecek. 18 Haziran’da başlayacak olan seminere katılanlar seminer sonunda sertifikalarını alarak takım çalıştırabilecek. Seminere katılmayan antrenörlerin takım çalıştırmasına izin verilmeyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Temsilcisi Mehmet Şahin; “Türkiye Futbol federasyonu ve Türkiye Antrenörler Derneği Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Antrenörler seminerleri 5-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Türkiye Genelinde toplam 54 şubesi bulunan federasyon söz konusu tarihler arasında tüm şubelerde bu seminerleri düzenleyecek. Kırşehir’de de 18 Haziran’da başlıyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı salonunda düzenlenecek seminer saat 10:00’da başlayacak. Seminer İstanbul Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Sinan Bozkurt tarafından verilecek. İki yılda bir düzenlenen bu seminerlere tüm üyelerin katılımını bekliyoruz. Herhangi bir mazereti olsa dahi bu seminere katılmayan hocalar kesinlikle takım çalıştıramayacak. Bu nedenle bu seminere tüm hocaların mutlak suretle katılsınlar ve mağdur olmasınlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: