Kırşehir’de Evlilik Vaadi İle Dolandırıcılık

Kırşehir’de evlenmek için yakın çevresini bilgilendiren G.T. (77) telefonda tanıştığı Bulgar asıllı kadın tarafından dolandırıldı.Aracı...

Kırşehir’de evlenmek için yakın çevresini bilgilendiren G.T. (77) telefonda tanıştığı Bulgar asıllı kadın tarafından dolandırıldı.

Aracı vasıtası ile telefonla tanışarak diyalog kurduğu Bulgar kadının verdiği hesaba 2 bin dolar para yatıran G.T. bir daha görüşemeyince dolandırıldığını anladı ve şikayetçi oldu.

İddiaya göre, yakın çevresine evlenmek istediğini söyleyen G.T. telefonda tanıştığı Bulgar kadın ile konuşarak 2 bin dolar karşılığında evlenmek üzere anlaştı. Bir bankanın Kırşehir şubesinden kadının hesabına 2 bin dolar aktaran G.T. kadınla bir daha görüşemeyince dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Emniyet ekipleri yaşanan dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlatırken vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: