Kırşehir'de Geleneksel Gençlik Festivali Başlıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gençlik Festivali'nin ikincisi, Azerbaycan Yürüyüş Yolu Aile Yaşam Merkezi önünde...

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gençlik Festivali'nin ikincisi, Azerbaycan Yürüyüş Yolu Aile Yaşam Merkezi önünde yapılacak.

Festivalde Kırşehir'de amatör müzik yapan genç sesler sahne alarak ilk kez sahne heyecanı yaşayacaklar. Kırşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği '2. Gençlik Festivali' gençlere ve vatandaşlara yeniden amatör müzik ruhunu yaşatacak. Saat 17.00'da başlayacak olan festival, amatör seslerin sahne alması ile izleyicileri birbirinden güzel eserlerle buluşturacak.

Reklam
Reklam

Festival hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Geleneksel hale getirilen Gençlik festivalinin amacı amatör grupların sesini duyurmak ve ilk sahne deneyimlerini yaşatmak için onlara yardımcı olmaktır." dedi.

Belediye olarak şehirdeki gençlerin her alanda yükselmesi, vizyon sahibi gençler olarak geleceğe adım atmaları için önemli projeler yaptıklarını kaydeden Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi olarak gençliğe önem veriyoruz. Geleneksel hale getirilen Gençlik Festivali 25-26 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2 gün süre ile gerçekleşecek." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: